۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
رویدادهای ویژه
هفتمین کنفرانس جهانی ایستگاه های آینده
هفتمین کنفرانس جهانی ایستگاه های آینده فراخوان ارسال مقاله به هفتمین کنفرانس جهانی ایستگاه‌های آینده

اتحادیه بین المللی راه آهن‌ها از تمام متخصصان، کارشناسان، دانشجویان وعلاقمندان فعال در حوزه حمل ونقل ریلی خواست، مقالات علمی - پژوهشی خود را به دبیرخانه اجلاس بین المللی 2019UIC Next Station ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، هفتمین کنفرانس جهانی ایستگاه‌های آینده 2019UIC Next Station توسط اتحادیه بین المللی راه آهن‌ها(UIC) و به میزبانی راه آهن جمهوری اسلامی ایران با شعار « ایستگاه‌های ریلی، رونق بخش زندگی شهری » روزهای 20 تا 22 آبان ماه سال جاری ( 13- 11 نوامبر 2019) با حضور مدیران حوزه حمل ونقل ریلی، کارشناسان، اساتید و متخصصان بین المللی عرصه حمل و نقل ریلی در تهران برگزار می شود.

دبیرخانه این کنفرانس از تمام صاحب نظران، دانشجویان و اساتید محترم دعوت کرده است تا با ارائه مقالات علمی - پژوهشی خود به زبان انگلیسی در 8 محور اصلی «مدیریت و تأمین مالی ایستگاه‌ها، قابلیت پایداری و بهره وری انرژی، جابجایی، قابلیت دسترسی و به هم پیوستگی خطوط، خدمات و بازرگانی، تعامل میان ایستگاه‌ها و شهرها، طراحی ایستگاه‌ها، ایمنی و امنیت و فن آوری هوشمند» به وب سایت اختصاصی این اجلاس به نشانیwww.nextstation.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

اتحادیه بین المللی راه آهن ها فرصت ارائه چکیده مقالات را تا پایان ماه جولای 2019 ( 10 مرداد ماه سال 98) تعیین کرده و فهرست مقالات پذیرفته شده از سوی UIC تا پایان ماه آگوست 2019 ( اواسط شهریورماه سال 98) اعلام شده و پذیرفته شدگان می‌بایست تا چهارم اکتبر 2019 نسبت به ارسال مقالات تکمیل شده اقدام کنند.

این‌ کنفرانس قرار است با حضور مدیران عامل شرکت های حمل ونقل ریلی، مدیران ارشد حوزه ریلی، نمایندگان بخش صنعت ریلی و اساتید دانشگاه‌های معتبر بین المللی از سراسر جهان برگزار شود و هدف آن، گردهمایی تصمیم‌گیران اصلی عرصه حمل ونقل ریلی، دولت‌ها، سازمان‌های بین المللی، بهره‌برداران ریلی‌، مدیران ایستگاه‌ها، طراحان شهری و بررسی مسائل استراتژیک توسعه ایستگاه‌های ریلی اعلام شده است.

1398/06/05 تاریخ بروزرسانی :
161 تعداد بازدید :